Despre noi

Shop

Punem accentul pe nevoile clientului

Compania americană Automation Center LLC este lider de piață în automatizări industriale, prelucrări mecanice și a distribuției de produse și echipamente industriale. În România și pe piața europeană, Automation Center este prezentă încă din anul 2015 și este în plină expansiune prin magazinele sale online. Automation Center SRL oferă servicii complete de automatizare, roboți, coboți, prelucări mecanice și este  unul dintre principalii distribuitori de componente și echipamente industriale. Pe lângă produsele proprii, Automation Center s-a consacrat, într-un timp extrem de scurt, ca fiind un distribuitor serios pentru partenerii de talie mondială, aici meritând menționat că Automation Center este partener și distribuitor oficial pentru România ale produselor firmei NABTESCO PRECISION EUROPE GmbH care face parte din NABTESCO CORPORATION, companie japoneză – lider de piață în echipamente de precizie pentru industrie, aviație, transport maritim, transport auto și până la echipamente medicale.

Cei trei piloni ai business-ului Automation Center

În prezent compania noastră se axează pe trei departamente principale:

Icon
  • Automatizări Industriale
  • Prelucrări Mecanice
  • Distribuirea de Produse și Echipamente Industriale

 

Parteneriatul cu Automation Center vă garantează cele mai bune soluții, de la proiectare până la punerea în funcțiune. De asemenea, profesionalismul nostru se caracterizează și prin suportul tehnic prompt care vine cu un raport calitate-preț excelent.

Image
Image

Cartea noastră de vizită: serviciile de înaltă calitate și partenerii consacrați

Standardele înalte de calitate pe care le-am adoptat de-a lungul anilor ne-au dus renumele peste hotare, astfel că, am devenit și distribuitori oficiali ai mai multor furnizori consacrați pentru branduri precum: Nabtesco, Siko, Fuji Robotics, Steute, Xecro, Univer, Comitronic, Sensit, ACS Control-System, Proxitron, Qlight, Lika, Helmholz, Comepi, Conec, Aeco, Autonics, Lenord & Bauer, Otennlux, Esa Automation sau Suns. Mai multe despre brandurile cu care lucrăm puteți descoperi la secțiunea „Partenerii noștri”.

Image
Image

Viziunea Noastră

Am reușit să facem din profesionalism un obicei, iar mai apoi el a devenit și este, în mod constant, cartea noastră de vizită. Fiecare solicitare, fie ea simplă sau complexă, este tratată cu seriozitate. Fie că este vorba de Automatizări, Prelucrări Mecanice, Senzori, Coboți sau Roboți, experiența acumulată ne ajută să vă punem la dispoziție o soluție personalizată, fiabilă, eficientă și de durată. Satisfacția apare atunci când clientul evoluează prin intermediul nostru și avem parte de aceasta în permanență, deoarece calitatea serviciilor pe care le oferim ne este confirmată întotdeauna de către client.

O soluție optimă din partea noastră înseamnă o cerere corectă din partea dumneavoastră. Aveți susținerea nostră în a face ca acest proces de cerere – ofertă să fie unul cât mai echilibrat și cât productiv pentru fiecare în parte.

Cum facem asta? Factorul cheie este EVOLUȚIA, un proces prin care am trecut și trecem în mod perpetuu, proces prin care vrem să vă călăuzim, prin intermediul standardelor înalte pe care le avem în ceea ce privește calitatea și profesionalismul de care dăm dovadă fără încetare. Nu este ușor, dar satisfacțiile și beneficiile sunt pe măsură pentru ambele părți.

În cazul în care aveți nevoie și căutați să aveți parte de EVOLUȚIE și PROFESIONALISM, înseamnă că ați ajuns în locul potrivit. Producția noastră se bazează pe aceste două aspecte și se reflectă în rezultatele pe care le obținem în mod consecvent. Producția în creștere aduce inevitabil stabilitate, încredere și putere financiară, iar pentru personalul angajat oferă posibilitatea de dezvoltare, respectiv formare corectă din punct de vedere profesional, stare de bine, echilibru și eficiență la locul de muncă. Însumarea multitudinii acestor factori reprezintă cheia succesului bine meritat, fapt care ne face cu adevărat remarcabili printre firmele cu același domeniu de activitate din România.

Image
Image

Partenerii Noștri

Pe lângă produsele proprii, Automation Center s-a consacrat, într-un timp extrem de scurt, ca fiind un distribuitor serios pentru partenerii de talie mondială

Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon
Icon

Noutăți

Icon

Noile produse de la partenerul nostru Lika

2 ani în urmă
Detalii
Icon

Noul produs de la partenerul nostru SIKO GmbH

2 ani în urmă
Detalii
Icon

Concurs!!!

2 ani în urmă
Detalii