Articol

Shop
Noutăți - 3 ani în urmă

Business cu vizită „la domiciliu”

Automation Center este una dintre puținele companii din România care se poate lăuda că, în cazul în care apar anumite probleme sau clientul are nevoie de serviciile noastre, noi mergem la sediu sau la domiciliu pentru a soluționa cerința.

În România, avem 10 specialiști tehnici și de vânzări care lucrează pe teren fiind aproape de necesitățile clientului, aceștia fiind împărțiți pe întreg teritoriul țării. Luăm contact zilnic cu colaboratorii sau clienții prin intermediul specialiștilor de pe teren sau al celor de la birou.

Echipa noastră de pe teren încearcă să vină în întâmpinarea nevoilor clienților cu informații importante pentru fiecare solicitare în parte. Se acordă o mare importanță comunicării cu clienții.

Astfel că, în momentul unei solicitări, aceasta se analizează și se transmite în departamentul responsabil. Departamentul în cauză vine cu cea mai bună soluție către client.

În cazul în care solicitarea necesită o vizită la client sau o punere în funcțiune a senzorului, echipa de ingineri face deplasarea către client.

Articole recente

Business cu vizită „la domiciliu”

Articol - 3 ani în urmă

Automation Center este una dintre puținele companii din România care se poate lăuda că, în cazul în care apar anumite probleme sau c...

Citeste mai mult...

Noile produse de la partenerul nostru Lika

Articol - 2 ani în urmă

Encoderele ASB62 și CB62 pentru feedback cu privire la motoarele fără angrenaje și servo           Encoderul rotativ abs...

Citeste mai mult...

Ce sunt coboții sau roboții colaborativi

Articol - 3 ani în urmă

La Automation Center, noi colaborăm pe partea de coboți și punem în funcțiune astfel de aparaturi din gama ABB, Kuka, Fanuc, Yaskawa, Universal...

Citeste mai mult...

Tag-uri