Articol

Shop
Noutăți - 1 an în urmă

Business cu vizită „la domiciliu”

Automation Center este una dintre puținele companii din România care se poate lăuda că, în cazul în care apar anumite probleme sau clientul are nevoie de serviciile noastre, noi mergem la sediu sau la domiciliu pentru a soluționa cerința.

În România, avem 10 specialiști tehnici și de vânzări care lucrează pe teren fiind aproape de necesitățile clientului, aceștia fiind împărțiți pe întreg teritoriul țării. Luăm contact zilnic cu colaboratorii sau clienții prin intermediul specialiștilor de pe teren sau al celor de la birou.

Echipa noastră de pe teren încearcă să vină în întâmpinarea nevoilor clienților cu informații importante pentru fiecare solicitare în parte. Se acordă o mare importanță comunicării cu clienții.

Astfel că, în momentul unei solicitări, aceasta se analizează și se transmite în departamentul responsabil. Departamentul în cauză vine cu cea mai bună soluție către client.

În cazul în care solicitarea necesită o vizită la client sau o punere în funcțiune a senzorului, echipa de ingineri face deplasarea către client.

Articole recente

Noile produse de la partenerul nostru Lika

Articol - 7 luni în urmă

Encoderele ASB62 și CB62 pentru feedback cu privire la motoarele fără angrenaje și servo           Encoderul rotativ abs...

Citeste mai mult...

Noul produs de la partenerul nostru SIKO GmbH

Articol - 7 luni în urmă

Encoder cu fir SG31   design robust pentru montarea encoderului rotativ cu lungimea de măsurare de 3000 mm Familia de senzori inteligenți pentru...

Citeste mai mult...

Business cu vizită „la domiciliu”

Articol - 1 an în urmă

Automation Center este una dintre puținele companii din România care se poate lăuda că, în cazul în care apar anumite probleme sau c...

Citeste mai mult...

Tag-uri