Articol

Shop
Noutăți - 3 ani în urmă

Să ne cunoaștem mai bine

Automation Center este o companie care pune accentul pe nevoile clientului. Suntem pe piață din anul 2015 și am evoluat prin creșterea continuă a numărului de clienți, a volumului cifrei de afaceri și prin diversificarea serviciilor oferite.

Încă de când am intrat pe „banda automatizării”, am tratat cu seriozitate fiecare comandă, fie că a fost una mică sau mare.

Din anul 2015 până în 2017, compania s-a axat pe partea de vânzări de produse electrice. Din anul 2017, echipa s-a mărit având în componența ei o echipa de proiectanți și automatiști.

Din anul 2019 compania a înființat un departament nou care s-a axat pe partea de prelucrări mecanice.

În prezent, Automation Center activează în 3 departamente, fiecare departament având o echipă dedicată.

Acum, fie că vorbim despre automatizări, prelucrări mecanice, senzori, coboți sau roboți, putem spune că am acumulat destulă experiență cât să vă putem pune la dispoziție o soluție personalizată, fiabilă, eficientă și de durată.

În felul acesta, putem spune despre noi că suntem satisfăcuți dacă vedem că unul dintre clienții noștri a evoluat, mai ales că punem mare preț pe calitatea serviciilor pe care le oferim și care ne este confirmată întotdeauna de către client.

Producția Automation Center se bazează pe evoluție și profesionalism, iar aceste două aspecte se reflectă în rezultatele pe care le obținem în mod consecvent.

Ne bucurăm să putem spune că susținem întreaga echipă cu diverse traininguri de specialitate și participăm în mod frecvent la cât mai multe evenimente care țin de acest domeniu de activitate având astfel convingerea că reușim să satisfacem, din toate punctele de vedere, nevoile clienților care ne trec pragul.

Automation Center are o zonă geografică de acoperire substanțială, care include toată țara. De asemenea, avem clienți care ne contactează frecvent din țări precum: Italia, Marea Britanie, Belgia, Germania, Ucraina, Ungaria, Bulgaria.

Articole recente

Să ne cunoaștem mai bine

Articol - 3 ani în urmă

Automation Center este o companie care pune accentul pe nevoile clientului. Suntem pe piață din anul 2015 și am evoluat prin creșterea continuă a numă...

Citeste mai mult...

Business cu vizită „la domiciliu”

Articol - 3 ani în urmă

Automation Center este una dintre puținele companii din România care se poate lăuda că, în cazul în care apar anumite probleme sau c...

Citeste mai mult...

Noul produs de la partenerul nostru SIKO GmbH

Articol - 2 ani în urmă

Encoder cu fir SG31   design robust pentru montarea encoderului rotativ cu lungimea de măsurare de 3000 mm Familia de senzori inteligenți pentru...

Citeste mai mult...

Tag-uri